Възможност за любима работа

Lidl като работодател

Служителки на Лидл разговарят в магазин

Добре дошли в света на Lidl

Lidl е водеща компания в бизнеса с търговия на дребно на хранителни стоки в Европа и света. Веригата е част от немската Schwarz-Gruppe, със седалище в Некарсулм, Германия.

Лидл България е работодател на публиката за втора поредна година

Служители в Lidl на ескалатор в пазарски колички

Това е най-оспорваната и ценна категория, защото определящ в нея е вотът на публиката. Именно тя оцени Лидл България като най-добър работодател в конкуренция с над 80 български и международни компании от различни сфери, взели участие в надпреварата. Веригата спечели първо място и в категорията „Стратегия за участие в събития“, както и две сребърни награди в категориите „Най-добър работодател в FMCG сектора“ и Employer branding стратегия. Прочети повече тук!

Lidl дава финансова стабилност и предвидимост на доходите

Жена касиер продавач подрежда плод и зеленчук под погледа на мениджър филиал
С постъпване на работа служителите са наясно с ръста на заплащането си за няколко години напред

Важно предимство е, че всеки служител, който постъпва на работа, има яснота за ръста на заплатата си за няколко години напред. Това позволява по-добро планиране на личните доходи, гарантира финансова стабилност и предвидимост, което става още по-съществено във времена на несигурност. Прочети повече тук!

Lidl. Възможност за любима работа! И реален шанс за развитие и планиране на бъдещето. Научи повече за свободните позиции тук.

Новопостроен магазин Лидл през нощта вляво на преден план табела сочеща към паркинг

Lidl стъпва на българския пазар през 2010 г., когато в един ден отварят врати първите 14 магазина. От тогава до днес Лидл България се утвърждава като една от водещите вериги в ритейл сектора с особен принос за родната икономика. Днес компанията има над 110 магазина в повече 50 града, 2 логистични бази – в с. Равно поле, София, и с. Кабиле, Ямбол, и е коректен работодател на над 3 700 служители в цялата страна.

Жена касиер продавач подава хляб на клиент на каса в магазин на Лидл

Каква е нашата рецепта за успех? Хората!

Нашите служители допринасят за успеха на Lidl всеки ден. Ако искате да станете част от нашия екип, инициативни сте и поемате отговорност, при нас ще се чувствате на правилното място. Работим в силен и задружен екип, ориентирани винаги към отлични резултати и устойчив успех. Предлагаме едни от най-добрите условия за работа на пазара, които включват отлично заплащане и богат пакет допълнителни придобивки. Лидл България предоставя множество  възможности за кариерно и професионално развитие в различни сектори на дейност.

Мъж групов ръководител седнал на бюро в офис изход стоки в централен склад преглежда документ в ръка

Като част от международна компания, оперираща в 32 държави, осигуряваме достъп до световно ноу-хау и практики, а в ежедневната си работа заставаме зад принципи като коректно и честно отношение и взаимно уважение. Съзнателната и искрена грижа към служителите е най-отличаващата ни характеристика, която се изразява в множество посоки като осигуряване на баланс работа - личен живот, позитивна работна атмосфера, грижа за здравето, лидерска култура, която насърчава и мотивира развитието на всеки един служител.

Мъж служител в отдел човешки ресурси облечен в синя риза в централен офис
Жена мениджър филиал показва устройството за поръчки на стока на две жени касиер продавачи в магазин
Две жени служители в отдел човешки ресурси разговарят докато гледат в екрана на таблет в централен офис

Ние сме отдадени на нашите ценности

Отговорността и честното и коректно отношение са в основата на всичко, което правим. Нашите ценности са залегнали и в корпоративните ни принципи и принципите ни на управление.

Мотивацията да ставаме все по-добри обединява всички наши служители в силен и амбициозен и също така честен и отговорен екип. В нашите ръководни принципи се фокусираме върху доверено сътрудничество, равнопоставеност и уважение към многообразието на културите и честно и коректно отношение към всеки.

Нашите мениджъри са ангажирани и ежедневно работят за развитието на своите екипи. Едновременно с това предлагаме на служителите ни опростени и ефективни работни процедури, бързи решения и успешен бизнес модел, като по този начин им помагаме да се развиват като професионалисти.

Ние сме Lidl

Жена в заседателна зала пред лаптоп

Lidl - силен бизнес модел, силна култура

В основата на успеха ни стои нашият ефективен и доказал се бизнес модел. Като смарт дискаунтър следваме принципите на максимална опростеност, ефективност и продуктивност. Ценностите ни създават надеждна основа за ежедневната работа. За нас печалбата не е на всяка цена – за нас е важно да правим бизнес по отговорен и устойчив начин, с грижа за служителите, околната среда и обществото. Ясни приоритети и ясна ценностна система са в основата на отношенията както вътре в компанията, така и навън, с нашите партньори и клиенти.

#teamlidl