LIDL. Заслужава си!

„Lidl.
Това е компания с постоянен
ангажимент към служителя.“

Валентина, Групов ръководител

Lidl като работодател

За нас

Lidl е една от най-големите вериги магазини за хранителни стоки в Европа. За компанията работят повече от 200 000 служители в над 10 000 магазина в повече от 20 страни в Европа. Lidl следва принципи, които са гаранция за успех всеки ден и навсякъде – практичност, ясни структури в управлението, колегиалност и справедливост в работата.
Lidl стартира своята дейност на българския пазар през 2010 г., като открива едновременно 14 магазина в 11 града в страната. Днес магазините са вече 86 в 45 български града, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки в България и се е превърнала в символ на високо качество на добра цена.

Нашите принципи за успех са практичност, гъвкавост и приветливост. Ние залагаме на опростени структури и се концентрираме върху важните неща.

За пет години присъствие на българския пазар, освен като водеща търговска верига, Lidl се наложи и като желан партньор, социално-отговорна компания и предпочитан работодател.

За това говорят редицата награди, проведените през годините социално-отговорни кампании и най-вече положителното отношение и силната мотивация на нашите служители. Именно те, със своята ангажираност и мотивация, помагат всеки ден за утвърждаване на позицията ни като предпочитано място за пазаруване.
С развитието на компанията в България се откриват нови работни места в централата на фирмата, нейните регионални офиси, логистични центрове и филиалите в страната.
Каква е нашата рецепта за успех? Отговорът е лесен – това са хората. Хората, които работят в Lidl и със своята ангажираност и мотивация спомагат всеки ден за утвърждаването на позицията ни като любимо място за пазаруване в България и желан работодател.