LIDL. Заслужава си!

Често
Задавани въпроси

avatar1

Как мога да търся и да кандидатствам за свободни позиции в Лидл България?

На кариерната ни страница се публикуват и обновяват ежедневно всички свободни позиции в Лидл България. За да ги видите, кликнете върху бутона „Работа“ в горния десен ъгъл на страницата. Към всяка обява за работа има онлайн-форма за кандидатстване. Попълнете задължителните полета и преди изпращането на своята кандидатура се уверете, че всички данни са коректни.

Кой може да кандидатства?

Търсим мотивирани служители (м/ж), които заедно с нас да създават бъдещето на търговията. Ако разпознавате себе си в профила с изисквания на някоя от нашите обяви, използвайте шанса си и кандидатствайте. Четете внимателно нашите обяви и преценете доколко Вашата кандидатура отговаря на изискванията в обявата.

Кога трябва да кандидатствам?

Непрекъснато търсим квалифицирани и мотивирани хора, които да включим в екипа си във всички сфери на нашия бизнес. Актуалните обяви ще откриете  в секцията „Работа“ в горния десен ъгъл на страницата. Попълнете нашата онлайн-форма за кандидатстване, като прикачите и посочените в обявата документи за кандидатстване. Отбележете и кога евентуално бихте могли да започнете работа.

Как трябва да кандидатствам?

Можете да кандидатствате чрез онлайн-формуляра към конкретната обява на нашия кариерен сайт, по имейл или по пощата. Обърнете внимание на изискванията за изпращаните документи. Молим Ви да изпращате индивидуално писмо, в което да представите мотивацията си за кандидатстване, защо сте подходящ за позицията и защо искате да работите за Lidl, автобиография и дипломи/удостоверения за завършено образование, обучения, квалификация, както и препоръки, ако разполагате с такива. Когато кандидатствате чрез нашия сайт, прикачените файлове трябва да са във формат *.doc или *.pdf. Ако изпращате кандидатура по пощата, не забравяйте да напишете и Вашия имейл адрес!

Ако нито една от обявите не отговаря на Вашия профил и професионален опит, можете да ни изпратите и Ваша инициативна кандидатура на имейл jobs@lidl.bg. Ако се появи подходяща позиция, ще се свържем с Вас.

Какви умения и квалификация са ми необходими, за да работя в Lidl?

Всяка позиция има различни критерии по отношение на квалификация, умения и способности. За повече информация проверете подробно описанието на позицията, за която кандидатствате. Ние търсим мотивирани и амбициозни хора, които обичат да работят в предизвикателна и динамична среда.

Изпратих кандидатурата си за работа. Каква е следващата стъпка?

След като сте изпратили своята кандидатура, ще получите потвърждение за получаване от нас. След това нашите специалисти по подбор на персонал ще прегледат Вашата кандидатура и ще селектират кандидатите. Поради големия брой кандидатстващи този процес може да отнеме известно време. Оценяваме Вашето търпение.

Как се съхранява моята лична информация?

Посочените от Вас в процеса на кандидатстване лични данни се обработват и използват от Lidl единствено и само за целите на подбора и назначаването на персонал.
Препращането на Вашите данни към външни контрагенти, които в отделни случаи подпомагат процеса на подбор, се прави само след внимателен избор и съгласно поети задължения.
Ако кандидатурата Ви не бъде одобрена, Вашите данни се изтриват след приключване на процеса по кандидатстване. Това по правило се случва 3 месеца след изпращането на отказ на Вашата кандидатура.

Появява се съобщение за грешка, когато се опитвам да изпратя формуляра за кандидатстване. Какво да направя?

За съжаление, не можете да изпратите кандидатурата си, защото версията на Вашия браузер не е актуална. Това е техническо несъответствие, което не може да бъде коригирано от наша страна. Затова Ви молим да ни изпратите Вашите документи за кандидатстване на jobs@lidl.bg.