LIDL. Заслужава си!

„За да осъществиш всичките си
мечти и желания, е необходимо
да създадеш конкретен план.“

Любов, „Развитие на персонала“

Любов Иванова

Обучение и развитие

Ние ценим служителите си, защото те са най-големият ни актив. Успехът на Lidl се дължи именно на хората, които работят за нас – на тяхната ангажираност и отдаденост, на тяхната мотивираност и целеустременост. Те знаят колко важна е работата им за крайния успех, а ние знаем колко важни са те за успеха на Lidl. Именно заради това от огромно значение са обучението и развитието на нашите служители както в професионален, така и в личностен план.

На всички служители на Lidl се предоставя възможността за структурирано и практически ориентирано обучение, за да могат да разгърнат пълния си потенциал. Всеки получава необходимата подкрепа по пътя на  своето професионално и личностно развитие. Много от нашите мениджъри вече са се доказали успешно, започвайки от стартови позиции в магазините, развивайки се и достигайки до мениджърски позиции.

Обучаващ

Обучение в Лидл

Всеки филиал на Lidl, както и всеки отдел в логистичният ни център разполагат с екип от служители, преминали през специално обучение, което им позволява в бъдеще да подготвят всички новопостъпили. Те предават на новите служители знанията и уменията, от които се нуждаят, за да си вършат работата качествено. Същевременно споделят своя опит с други обучаващи на периодични работни семинари.

Ментор

Ментор в Лидл

Докато обучаващите помагат на новите служители да се запознаят със спецификите на работата, нашите ментори им съдействат да се интегрират успешно в новия екип и работна среда. Те са безценен и надежден източник на подкрепа – ще отговорят на въпроси, свързани с неписаните правила, ще Ви насърчат и ще Ви дадат добър съвет.