LIDL. Заслужава си!

Как се пише CV?

За каквато и позиция да кандидатствате трябва да приложите Вашата автобиография. Това ще Ви даде още един шанс да се представите добре, а на нас шанс да видим, че имате уменията и опита, които търсим.
Преди да приложите Вашето CV, го прегледайте добре и вземете предвид следните съвети:

  • Кои аспекти от Вашия опит показват, че ще бъдете добър за тази работа? Това може да бъде професионален опит, образование, обучение, проекти, спортни дейности, хобита, доброволчески дейности, награди и постижения. Уверете се, че тези точки са добре изяснени във Вашата автобиография.
  • Ние сме изградили нашия успех на принципа на опростеността, ефективността, упоритата работа и решителността. Когато погледнем Вашата автобиография, ние ще търсим тези качества.
  • Уверете се, че Вашата автобиография е добре структурирана и оформена, за да може лесно да се проследи Вашия професионален път. Използвайте стандартен формат на автобиография, който в хронологичен ред представя образованието и професионалния Ви опит (трудов стаж).
  • Ако кандидатствате за ръководна позиция, ни покажете, че имате лидерски качества. Искаме да знаем, че можете да мотивирате и вдъхновявате другите и да ръководите екипа към успеха. Ако Вашето CV доказва, че имате тези умения, то тогава Вие сте на една ръка разстояние от добрия старт.