LIDL. Заслужава си!

12) Detail page stage 1955

„Човек се учи да цени
професионализма
на колегите си."

Стефан, Младши консултант

Отговорност от първата минута

От документирането до договора


Съвестно и внимателно трябва да бъде документиран всеки детайл. В крайна сметка мястото на запетаята може да определи успеха или неуспеха. Това в особена степен засяга сферите логистика, качество и контрол, внос на стоки, както и изготвянето на договорите.

Качеството на твоите продукти

Който престава да се подобрява, той престава да бъде добър. Стараеш се много да подобряваш продуктите си ден след ден. Само да си добър не е достатъчно. Наблюдаваш внимателно конкурентите и пазара. Следвайки инстинктите си и своите сетивни способности, изстрелваш своя продукт на върха.

Преговорите

Преговорите са едната страна на монетата. Другата страна е добрата подготовка преди и след тях. Осигуряването на информация, подготовката й, насочването й в правилния контекст и не на последно място успешното й прилагане в твоята търговска стратегия са основополагащи. Едва тогава си изградил базата за твоите преговори. С усет за хората и наблюдателност ще доминираш във всички преговори. При това не искаш „бързи пари“. Става въпрос за повече, за нещо по-голямо.

От идеята до филиала

Ти си създателят на собствените ти продукти. Те носят почерка ти, името ти, лицето ти. От една семпла идея, през анализ на тенденциите и пазара, до мострен вкус и прототип. Сега вече си сигурен. Този продукт ще е страхотен! С правилната маркетинг стратегия и позициониране на продукта във филиала, продуктът ти ще оглави всички класации.

По-добър с всеки изминат ден

Ти не си просто визионер. Ти си и реалист. Твоите продукти се купуват и използват всеки ден от хиляди клиенти. Но колко са всъщност наистина? И какво мислят те по въпроса? Дали не биха желали всъщност нещо съвсем друго? Всеки ден си по следите на продукта си. Числа от продажби, посещения във филиали, поведение на клиенти – всичко това ти помага в желанието ти да оптимизираш продуктите си.

Свободни позиции