LIDL. Заслужава си!

Нашите ценности

avatar1

Нашите ценности

Нашата компания измерва успеха си с постигнатите резултати. Винаги ги държим на фокус. Независимо колко голяма или напред във времето е целта, тя трябва да бъде постигната. Ежедневно изникват всякакви задачи, това е факт,
но ние сме целенасочени.

Нашата обща цел обединява и ни мотивира да постигнем най-добрата версия на самите нас. Заедно сформираме екип. Да, той е голям, но не е тромав. Този екип планира смело и с размах. Този екип реализира проектите гъвкаво и всеки път с подобрено ноу-хау за процесите и активностите. Този екип пренася решенията от работната среща в централния офис до работната практика в магазините светкавично. Какъв е ключът за създаването на тази среда, която подхранва успеха?
Ние сме динамични.

Но това не означава, че като дадем дума, тя не тежи като камък. Точно обратното. За нас сключеното споразумение е закон. Ние имаме ясна структура и вътрешни правила.
Ние сме честни.

Ние носим отговорността на голяма международна компания, лидер в търговията на дребно в Европа. С голямата отговорност идват и големите перспективи за развитие както пред бизнеса, така и пред служителите ни.
Ние сме интернационални.

Не се задоволяваме с постигнатото. Не лежим на стари лаври. Не стоим на едно място, любувайки се на успехите. Колкото повече растем, толкова по-високи цели си поставяме.
Ние сме амбициозни.