Възможност за любима работа
Офисът на Лидл Диджитал България в Бизнес парк София

Lidl Digital

Декорация в офис Лидл Диджитал изобразяваща логото на отдела

Lidl Digital стартира своята дейност в края на 2017 г., когато ритейлър №1 в Европа избира България за откриването на своя нов високотехнологичен център за развойна дейност. Неговата основна цел е разработването на специфични платформи, системи и решения, които да се ползват от всички държави, в които Lidl оперира, за онлайн търговията на веригата.

Офис Лидл Диджитал работни места маси и компютри

Основната задача пред Lidl Digital е създаването и развитието на електронната търговия и дигиталните бизнес модели на Lidl. С над 2 500 служители в световен мащаб и 5 офиса, три от които центрове за развойна дейност извън Германия, а именно в България, Румъния и Испания – Lidl Digital е двигателят на онлайн търговията на дребно на Lidl.

Офис Лидл Диджитал кръгла маса диван и столове в центъра пуф и лаптоп на близък план

У нас Lidl Digital постепенно утвърждава своето иновативно присъствие и динамично развитие. Високотехнологичният център за развойна дейност съчетава духа и философията на start-up бизнеса с възможностите и мащаба на доказан международен бранд, какъвто е Lidl.

Офис Лидл Диджитал място за почивка джага на преден план

Lidl Digital предлага предизвикателна и интересна работна среда, досег до едни от най-новите технологии, коректност и стабилност, както и възможност за растеж и кариерно развитие. Той е и доказателство за значителните очаквания към електронната търговия и какви големи предизвикателства поставя тя пред ИТ специалистите. Към момента във високотехнологичния център в София работят над 60 човека, като очакванията са до края на 2020 тази бройка да достигне близо 90.

Светът на Lidl Digital

Прочетете повече за работата на колегите от Lidl Digital

Към Lidl Digital
Офис Лидл Диджитал работни места маси и компютри