Възможност за любима работа
Служителка в магазин подрежда хляб от фурната на Лидл

Практикантска програма

Кажи "Чао" на теорията и "Здравей" на практиката

Знаем, че е трудно да се конкурираме с морските приключения през лятото, затова избираме да ги съчетаем. Практикантската програма е шанс за всички ученици, навършили 18 години, да натрупат ценен практически опит, да спечелят сами първите си пари и да прекарат едно различно лято в компанията на силен и мотивиран екип от истински професионалисти. А време за почивка и летни емоции винаги остава.

Практикантската ни програма е за ученици в XI и XII клас и се изразява в лятна практика за месец и половина в магазините на Lidl. Нашите практиканти получават възможност да направят първите си крачки в своето професионално развитие, да започнат първата си работа на трудов договор, да спечелят първата си заплата и да видят отвътре как работи лидерът на търговията на дребно в Европа.

Как се става практикант в Лидл България?

  • Ако си ученик в XI и XII клас и имаш навършени 18 години;
  • Обичаш да общуваш и да учиш нови неща;
  • Искаш да направиш първите си стъпки в професията в голяма международна компания;
  • Период на провеждане на практикантската програма: юли - август.

Теменужка, практикант в магазин на Lidl през 2019 г.:

"Lidl е място, където те посрещат и изпращат с усмивка. За няколкото месеца, в които бях част от екипа, подобрих комуникативните си умения, научих се да поемам отговорност и да се уча от грешките си. Бих посъветвала повече млади хора да взимат участие в подобни програми, защото спомените, които остават, са невероятни и за цял живот."