Възможност за любима работа

Bulgaria Wants You

Служители в магазин на Лидл България

Лидл България те иска

Hero_Marina Dakova
Мирчо Миндалов, мениджър филиал гр. Раковски
Атанас Бакалов, ръководител склад Кабиле
Деница Янкова, аместник-мениджър филиал в гр. Козлодуй
Любомир Петров, регионален мениджър продажби за регион Кабиле
Симеон Шопкин, Групов ръководител в логистичен център Равно Поле

В България можеш да успееш – трябва само да работиш здраво

Само 4 дни закъснение и тази история нямаше да я има. Нещата обаче не се развиват така и днес нейната история е един от примерите, с които Lidl и платформата Bulgaria Wants You показват, че България може да бъде място за успешна кариера и живот. Прочети цялата история на Марина тук!

Мирчо Миндалов, мениджър филиал в гр. Раковски

Когато все още е студент, много от колегите на Мирчо Миндалов заминават за Англия, но той се отказва и решава да остане в България. Веднага след като завършва започва работа в банка. Пътищата му с банковото дело обаче се разделят, за да се случи първата му среща със света на търговията. Прочети цялата история на Мирчо тук!

Атанас Бакалов, който избира да бъде щастлив в България

Атанас Бакалов завършва висшето си образование по дуалната система, в Щутгарт, специалност „Логистика в търговията“. След завършването си получава предложение да остане да работи в Германия. Отговорът му е отрицателен. Останалото, както казват, е история на един млад човек, избрал да бъде щастлив в родината си. Прочети цялата история тук!

Деница Янкова – сладкият път към успеха в България

Деница Янкова Когато започва работа в Lidl, първото нещо, което си казва, е, че изобщо не е за тази работа. Първият й работен ден е в един от най-натоварените периоди. Има нови предизикателства и динамика на работното място и не си представя да издържи дълго. Пет години и половина по-късно обаче Деница Янкова още е в Lidl, вече като зам.-мениджър на магазина на веригата в Козлодуй. Прочети повече тук!

Да се завърнеш у дома след 19 години в Германия

Близо 19 години Любомир Петров прекарва в Германия. Работи в консултантска компания като „Ръководител финанси“. Животът е цветен и разнообразен. И въпреки, че Берлин е „перфектно място за живеене“ за млади хора, желанието му един ден да се върне в България никога не изчезва. И така Lidl се превръща в причината, която връща Любо у дома. Прочетете цялата история тук!

Симеон Шопкин, който гони целта докрай

Симеон Шопкин си поставя за цел да разработи дипломна работа, която да има смисъл, а да не бъде поредният лист хартия. Така стига до Лидл България, а историята му е един от примерите, с които веригата и платформата Bulgaria Wants You доказват, че България може да бъде място за успешно развитие. Прочети цялта история тук!

За над три хиляди човека в България Lidl е не просто любим магазин, а възможност за любима работа. Място, където грижа, подкрепа, условия за развитие и вдъхновяващо лидерство се срещат в едно и създават среда, в която хората ни могат уверено да градят не само една успешна кариера, а и своето по-добро бъдеще.

Лидл България като отговорен работодател, непрекъснато подобрява своите условия за работа, за да покаже на българите в чужбина и на тези, които обмислят да напуснат страната, че тук могат да открият сигурност, отлично заплащане и работа близо до семействата си.

В поредица от видеа, ще ви срещнем с нашите колеги и техните вдъхновяващи истории. Въпреки възможността да работят и живеят в чужбина, те се връщат или избират да останат тук, защото са намерили своята любима работа в Лидл България.