Възможност за любима работа

Стоково снабдяване

Служител на Лидл България изнася презентация в Централен офис.

Интервю с Боян Георгиев, Директор "Стоково снабдяване"

Служител на Лидл България в офис среда държи брошурата на Lidl.

За всеки, който иска да учи и да се развива, Lidl е точното място. Научете повече от разказа на Боян Георгиев, директор „Стоково снабдяване“ в Лидл България.

 

 

Успешната история на Наталия Пращилска

Какво е да работиш като мениджър в Стоково снабдяване в Лидл България? За това разказва от първо лице Наталия Пращилска във видеото на Bulgaria wants you. Тя учи в Германия, но се връща у нас, за да се реализира - като професионалист и родител. Lidl я подкрепя и за двете.

Наталия стартира като младши мениджър Стоково снабдяване в компанията, получава възможност да премине различни обучения и само след 2,5 години е повишена до настоящата си позиция, на която отговаря за развитието на различни групи нехранителни продукти.

„Имам две деца и смея да твърдя, че те определено израснаха с Lidl. През цялото време чувствах подкрепата на моите ръководители, на хората от екипа ми. Спокойствието, което имаш в компанията, помага да отглеждаш собствените си деца и съответно да гониш професионалните си цели.“, споделя още Наталия. Гледайте цялото видео, за да научите успешната история на Наталия.

Жена търговец от отдел стоково снабдяване в централен офис

От идеята за продукта до мястото му на рафта в магазина – добре дошли в „Стоково снабдяване"!

Основната ни цел е да предлагаме на нашите клиенти разнообразие от продукти, гарантирано отлично качество и характерното за Lidl оптимално съотношение качество – цена. Тук идва ролята на колегите от „Стоково снабдяване“. Те са хората, които отговарят за управлението и координирането на цялостния процес по избора на продукт, неговото ценообразуване, преговорите с производителя, контрола върху качеството и достигането му до рафта в магазина.

Жена в заседателна зала пред лаптоп

Качеството – нашият постоянен ангажимент

Качеството на продуктите е сред най-важните ни приоритети. Следваме безкомпромисни изисквания за качество и непрекъснато се стремим да подобряваме своя асортимент. Предлагаме богато портфолио от продукти собствена марка със сертификати за устойчивост. Като част от нашата отговорност подхождаме с изключителен професионализъм и безкомпромисност към качеството. Насърчаваме предлагането на сертифицираните продукти и се фокусираме върху тяхното развитие през следващите години.

Стоково снабдяване в цифри

Verkauf-Basilikum-1zu1

Над 600 доставчика

над 1800 артикула

Над 90 служители

в Стоково снабдяване