Възможност за любима работа

Работа в офис

Служители от централен офис

Lidl приятел в нужда се познава

Полина Мицева, Employer Branding специалист и Светлана Кисьова, сътрудник HR Reporting и Global Mobility

От следващата позитивна крачка в кариерното ти развитие понякога те дели само препоръката от твой познат. Той познава най-добре силните ти страни и знае кои са предизвикателствата в работата, които ще те мотивират. Същевременно познава и компанията, която ти препоръчва, и знае, че там те очакват интересни проекти, позитивна среда и условия, които ще те удовлетворят. Запознайте се с историята на Полина Мицева и Светлана Кисьова, които са познати в живота и колеги в Lidl. Прочети повече тук!

Да препоръчаш на приятел работа в Централата на Лидл България

Албена Мирчева, технически сътрудник, Администриране на персонала (отляво) и Кристина Ивнавова, заместник ръководител, Клиентска линия

За препоръката на Lidl и късмета да работиш с приятел разказват колегите от нашата централа - Кристина Иванова, заместник ръководител Клиентска линия и Албена Мирчева, технически сътрудник в Администриране на персонала.

Прочети повече тук!

Станете част от сърцатия екип на Lidl

Три усмихнати жени селфи

Зад отличното качество на нашите продукти, приятната атмосфера и доброто обслужване в нашите магазини стоят редица други фактори, които остават скрити за потребителя, но именно те създават цялостния облик на Лидл България и я превръщат в любима верига. За всички тях отговарят служителите в Централния офис на Лидл България. Те разработват и прилагат различни концепции, работят в посока усъвършенстване и оптимизиране на работните процеси и постигането на отлични резултати във всяко едно отношение.

Каталог за придобивки

Разгледай каталога за придобивки на служители в офис

Натисни тук

Каним ви да надникнете зад кулисите на Lidl света в централен офис: