Възможност за любима работа

Човешки ресурси

Служителка от отдел подбор на персонал централен офис

Добре дошли в екипа на „Човешки ресурси“

Мъж служител човешки ресурси в централен офис

Какво прави една компания успешна? Хората, разбира се. Благодарение на нашите служители ние можем гордо да заявим, че Lidl си заслужава. От привличането и разпознаването на таланта с подходящата експертиза и качества, през грижата за обучението и развитието на служителите и задържането им в компанията, до навременното изплащане на възнагражденията и нормативното съответствие на всички процеси, касаещи управлението на персонала – цялата тази палитра от задачи изпълва ежедневието на екипа в „Човешки ресурси“.

Служителка от отдел администриране на персонал подрежда досиета в шкаф

Те се грижат за създаването на здравословна и устойчива работна среда. Осигуряват подкрепа и спокойствие на всички служители и представят компанията като надежден работодател пред целеви външни публики. Тяхната работа е като подреждане на пъзел – да намерят вярното парченце - човека, който би се вписал в екипа и корпоративната култура. Да го мотивират и вдъхновят да развива своите качества и умения, да постига най-доброто, на което е способен. Да го подкрепят и навигират. Докато общата картина на пъзела не бъде завършена и видяна в нейната цялост и атрактивност.

История на успеха от ресор Човешки ресурси

Радвам се, че с различните проекти, в които участвах или водех, помогнах за обученията, развитието на колегите и за създаването на фирмената култура и ценности.

Атанас Георгиев, старши консултант

Прочетете
Мъж служител в отдел човешки ресурси в сако и риза в централен офис разказва своята история на успеха

Кариерни събития с участието на Лидл България