Възможност за любима работа

Подкрепяме младите таланти

Щастливи практиканти пред магазин на Lidl

Стаж и практика за развитие на умения

Старт на кариерата в Лидл България? Заслужава си.

Ние в Lidl вярваме, че инвестицията в развитието на младите хора е инвестиция в успеха. Затова реализираме различни програми, фокусирани върху ученици и студенти.

Ако предстои да завършите висшето си образование и искате да стартирате първата си работа в динамична и развиваща се компания? Или искате да добиете представа за вълнуващата ежедневна работа в Лидл България по време на следването си? За вас са нашите Trainee и стажантска програми.

Ако сте ученици и искате да прекарате една различна лятна ваканция, в която да научите нови неща и да спечелите сами първите си пари, практикантската програма на Лидл България е доброто решение!

Подкрепяме и дуалното обучение, защото осъзнаваме, че първото професионално ориентиране стартира още при избора на професионална гимназия при завършване на 7-ми клас. Независимо дали става въпрос за летен стаж или старт в кариерата, възможностите за развитие в компанията са много и разнообразни.

Катерина Шопова директор човешки ресурси Лидл България

Катерина Шопова, Директор Човешки ресурси в Лидл България:

Подкрепата за образованието и младите хора е израз на социалната отговорност на Lidl. Прочете повече тук.

 

Един ден на върха: 9 млади бъдещи мениджъри гостуваха в централата на Lidl

Хора в офис.

„Страхотно, вълнуващо, ползотворно, забавно“ – така накратко описаха изживяването си 9-те ученици и студенти, които влязоха в ролята на мениджъри за един ден в Lidl. Компанията отвори вратите си за тях, като партньор в инициативата на Junior Achievement Bulgaria, за да ги въведе в ежедневието на „Мениджър качество“ и „Мениджър логистика“. Научи повече тук!

Кариерни събития с участието на Лидл България