Възможност за любима работа
Ръководител в централен офис

Нашите постижения

Компания с отличия

Многобройните награди, които Лидл България получава, са още едно доказателство за нашата ангажираност и отговорност – от отличията за качеството на нашите продукти през ролята ни като работодател до приноса ни за устойчивото и отговорно развитие. 

Нашите награди

лого топ емплойър България 2020

TOP Employer България

През февруари 2020 година Лидл България получи престижния сертификат TOP Employer България и TOP Employer Европа, който удостоверява, че стандартите за управление и развитие на хора в компанията са на световно ниво. Получаването им потвърждава, че HR практиките в Lidl са сравними с ТОП работодателски практики в световен мащаб и гарантира, че фирмената култура на Лидл България насърчава служителите да се развиват в подкрепяща работна среда.

Лидл с 5-о място в анкета за предпочитан работодател

Lidl: най-желан работодател сред хранителните вериги според работещите

За втора поредна година Лидл България е най-желаният работодател сред хранителните вериги според работещите. Това сочат резултатите от проучването с над 8 000 служители - Employer of choice 2020. Те оценяват като най-важни за работодателите добрата репутация на бранда, качеството на продуктите и услугите на компанията, финансовата ѝ стабилност и възможностите за обучение и развитие. Във всяка една от тези области Лидл България прилага редица устойчиви практики.

Лидл България с 15-то място в анкетата Graduate Survey 2019

Лидл България е първи избор за студентите сред хранителните вериги

Ежегодното проучване Graduate Survey, което измерва нагласите на студентите към най-предпочитаните работодатели в страната, отново посочи и през 2020 г. Лидл България като първи техен избор сред хранителните вериги. Близо 6000 млади хора се включиха в анкетата и споделиха, че търсят повече сигурност в добре познати брандове и ценят възможностите за развитие, обучение и растеж.

Лидл с 5-о място в анкета за предпочитан работодател

Лидл България в ТОП 5 на най-желаните работодатели у нас

През 2019 г. Лидл България се нареди на 5-то място в класацията за най-желаните работодатели сред работещите хора в страната, според резултатите от първото и единствено по рода си национално проучване – Employer of Choice, организирано от To The Top Agency. Ние сме единствената хранителна верига, която попада в ТОП 10 на класацията, което допълнително затвърждава силното ни присъствие като работодател в бързооборотния сектор.

Лидл България с 15-то място в анкетата Graduate Survey 2019

Лидл България в ТОП 20 на най-желаните работодатели, според студентите

Лидл България е сред най-желаните работодатели в страната за 2019, според студентите. Това показват резултатите от третото издание на единственото по рода си у нас проучване Graduate Survey. В него взимат участие 8241 студенти от 51 университета в България, като за първа година сред участниците има и следващи в университети зад граница.

Представители на компании Lidl най-добър работодател за 2017 година

Най-добър работодател в България за 2017

През 2017 г. Лидл България получи признанието „Най-добър работодател в България“ в класацията на консултантската компания AON. Отличието получихме сред общо 56 компании от 10 индустрии, като бяхме единствената наградена в категорията „Големи компании“. Наградата отразява високата ангажираност и отдаденост на хората, които работят във всичките ни към онзи момент 86 магазина, 2 логистични центъра и централата.