Възможност за любима работа

Нашите постижения

Ръководител в централен офис

Компания с отличия

Многобройните награди, които Лидл България получава, са още едно доказателство за нашата ангажираност и отговорност – от отличията за качеството на нашите продукти през ролята ни като работодател до приноса ни за устойчивото и отговорно развитие. 

Битка на талантите 2024
Призово класиране в конкурса „Битката за талантите“

16.02.2024г.

Практикантската програма на Лидл България заслужи първо място в категория Еmployer branding проект на 7-ите годишни награди на b2b Media „Битката за талантите“. Юбилейното издание на младежката програма заслужи отличието с иновативна комуникационна кампания и рекорден брой участници, множество подобрения с цел по-добро служителско преживяване в това число онлайн онбординг събитие за младежите в първия работен ден, възможност за избор на работно време, специални отстъпки в Lidl Plus и атрактивни награди за топ практиканти.

Награда за Топ работодател за 2024
Пети пореден приз Top Employer

18.01.2024г.

За пета поредна година Лидл България е ТОП работодател за България и Европа, постигайки още по-висок резултат в сравнение с предходния процес на сертифициране. Отличието от водещата международна организация TOP Employers Institute,  е свидетелство за това, че компанията е сред най-добрите работодатели, които доказано прилагат световно утвърдени стандарти и практики в областта на човешките ресурси, сравними с тези на ТОП работодателите на континента.

Нашите награди

Снимка на сертификат удостоверяващ Лидл България сред стотте най-добри работодатели за 2023 година

Лидл България е на 3-то място в Топ 100

Лидл България е на 3-то място в Топ 100 най-добри работодатели в България за 2023 година, според индекса на Career Show. Той се изготвя на база спечелени от компаниите български и международни отличия за работодателски практики и поощрява стремежа за подобряване на работната атмосфера. Лидл България се изкачи с четири места само за една година и вече е в челото на класацията.