Възможност за любима работа
Служителки на Лидл разговарят в магазин

Lidl като работодател

Добре дошли в света на Lidl

Lidl е водеща компания в бизнеса с търговия на дребно на хранителни стоки в Европа и света. Веригата е част от немската Schwarz-Gruppe, със седалище в Некарсулм, Германия.

Новопостроен магазин Лидл през нощта вляво на преден план табела сочеща към паркинг

Lidl стъпва на българския пазар през 2010 г., когато в един ден отварят врати първите 14 магазина. От тогава до днес Лидл България се утвърждава като една от водещите вериги в ритейл сектора с особен принос за родната икономика. Днес компанията има над 100 магазина в 48 града, 2 логистични бази – в с. Равно поле, София, и с. Кабиле, Ямбол, и е коректен работодател на над 3 000 служители в цялата страна.

Жена касиер продавач подава хляб на клиент на каса в магазин на Лидл

Каква е нашата рецепта за успех? Хората!

Нашите служители допринасят за успеха на Lidl всеки ден. Ако искате да станете част от нашия екип, инициативни сте и поемате отговорност, при нас ще се чувствате на правилното място. Работим в силен и задружен екип, ориентирани винаги към отлични резултати и устойчив успех. Предлагаме едни от най-добрите условия за работа на пазара, които включват отлично заплащане и богат пакет допълнителни придобивки. Лидл България предоставя множество  възможности за кариерно и професионално развитие в различни сектори на дейност.

Мъж групов ръководител седнал на бюро в офис изход стоки в централен склад преглежда документ в ръка

Като част от международна компания, оперираща в 32 държави, осигуряваме достъп до световно ноу-хау и практики, а в ежедневната си работа заставаме зад принципи като коректно и честно отношение и взаимно уважение. Съзнателната и искрена грижа към служителите е най-отличаващата ни характеристика, която се изразява в множество посоки като осигуряване на баланс работа - личен живот, позитивна работна атмосфера, грижа за здравето, лидерска култура, която насърчава и мотивира развитието на всеки един служител.

Мъж служител в отдел човешки ресурси облечен в синя риза в централен офис
Жена мениджър филиал показва устройството за поръчки на стока на две жени касиер продавачи в магазин
Две жени служители в отдел човешки ресурси разговарят докато гледат в екрана на таблет в централен офис

Ние сме отдадени на нашите ценности

Отговорността и честното и коректно отношение са в основата на всичко, което правим. Нашите ценности са залегнали и в корпоративните ни принципи и принципите ни на управление.

Мотивацията да ставаме все по-добри обединява всички наши служители в силен и амбициозен и също така честен и отговорен екип. В нашите ръководни принципи се фокусираме върху доверено сътрудничество, равнопоставеност и уважение към многообразието на културите и честно и коректно отношение към всеки.

Нашите мениджъри са ангажирани и ежедневно работят за развитието на своите екипи. Едновременно с това предлагаме на служителите ни опростени и ефективни работни процедури, бързи решения и успешен бизнес модел, като по този начин им помагаме да се развиват като професионалисти.

Ние сме Lidl

Жена в заседателна зала пред лаптоп

Lidl - силен бизнес модел, силна култура

В основата на успеха ни стои нашият ефективен и доказал се бизнес модел. Като смарт дискаунтър следваме принципите на максимална опростеност, ефективност и продуктивност. Ценностите ни създават надеждна основа за ежедневната работа. За нас печалбата не е на всяка цена – за нас е важно да правим бизнес по отговорен и устойчив начин, с грижа за служителите, околната среда и обществото. Ясни приоритети и ясна ценностна система са в основата на отношенията както вътре в компанията, така и навън, с нашите партньори и клиенти.

Научете повече за Lidl като работодател

Кариерни събития с участието на Лидл България

01

предстоящи събития

Заповядайте да се запознаем и да обсъдим възможностите за реализация при нас.

Човек с документ