Възможност за любима работа

Работа в склад

Служител в склад управлява мотокар със стоки от поръчка

Сигурност и колегиалност: да те спечелят за работа в логистичния център на Lidl

Служители в склад Равно Поле

Да чуеш от приятел или познат препоръка за отворена позиция, когато си търсиш работа, е безценно. Защото той те подготвя много добре за това, което те очаква - от процеса по подбор до ангажиментите ти след това. Фактът, че близък човек ти препоръчва компанията като работодател пък показва, че тя наистина се грижи за хората си и им осигурява добри условия за труд и за развитие.

Такава е и историята на Валентина Пешева и Александър Стоилов, които работят заедно в логистичния център в Равно поле.

Георги Чичиков, Ръководител склад в склад в с. Равно поле
Георги Чичиков, Ръководител склад, с. Равно поле: Работещите при нас намират в Лидл България второ семейство

Стартовото възнаграждението за позицията е 2020 лв., а след третата година гарантирано нараства на 2510 лв. и допълнително брутно възнаграждение за всяка отработена смяна.

Георги Чичиков е в компанията е от 2011 г., а от 2014 г. приема отговорния пост на ръководител на склада в Равно поле. Разговаряме с него, за да ни разкаже повече за склада, екипа, предизвикателствата и възможностите за работа и развитие там. Прочети повече тук!

Каталог за придобивки

Разгледай каталога за придобивки за служители в магазин и склад

Натисни тук

Да препоръчаш на приятел работа в склада на Лидл България

Иван Миладинов, Комисионер, Логистичен център, Равно Поле (отляво) и Живко Живков ,Комисионер, Логистичен център, Равно Поле

Лидл България беше отличена с удостоверението „Препоръчан работодател“. Зад него строи проучване, което показва, че служителите на компанията са склонни да я препоръчат като работодател на свои приятели и познати, защото е добро място за работа.

За препоръката на Lidl като работодател и късмета да работиш с приятел разказват колегите от склада ни в Равно поле - складовите служители Иван Миладинов и Живко Живков.

Прочети повече тук!

Нели и Светльо, комисионери в РД Равно поле, седят на маса в стаята за почивка
Нели и Светльо, складови служители в РД Равно поле и приятели от 10 години

Те са Нели и Светльо, складови служители в РД Равно поле, приятели от близо 10 години и главните действащи лица във видеото ни, което представя позицията „Складов служител". Попитахме ги какво за тях е работата в Lidl, какво ги свързва в дългогодишно приятелство и какви са хобитата, с които разпускат през свободното си време. Прочети повече тук!

Ако и ти искаш да станеш част от сърцатия екип на Lidl, провери кои са свободните позиции в сайта ни и кандидатствай. Защото Lidl ти дава възможност за любима работа!

Жена складов работник подрежда кашони в централен склад
Мъж складов работник проверява стока в централен склад

Какво би представлявал магазин без стока?

Едно празно помещение. Ето защо служителите в нашите логистични центрове са толкова важни – те са хората, които всеки ден осигуряват навременните и свежи доставки на нашите продукти до магазините ни в цялата страна.

Тяхната основна задача е да гарантират, че стоката, поръчана от нашите магазини – от свежите плодове и зеленчуци до нехранителните ни продукти, пристига в отлично качество и навреме всеки ден.

Мъж техник с предпазни очила работи с дрелка в централен склад

Лидл България има два логистични центъра – в с. Равно поле, София и с. Кабиле, Ямбол. И двата са оборудвани с модерна техника и иновативни логистични системи, които са неизменна част от ефективните и опростени процеси.

Работата в нашите логистични центрове е динамична, интензивна и не на последно място, невъзможна без ефективната екипна работа. Затова търсим хора, за които работата в екип е също толкова важна, колкото и за нас.

Мъж складов работник на мотокар разговаря с групов ръководител централен склад

Ценим служителите, които умеят да поставят приоритети, имат търпение да изслушват и да водят конструктивен диалог и влагат сърце в работата си. В допълнение на коректното заплащане предлагаме съдействие за обучение и допълнителна квалификация.

За всеки с достатъчно воля, амбиция и талант, в Lidl има неограничени възможности за професионално и личностно развитие. За нашите служители Lidl e партньор, на който може да се разчита.

История на успеха от Логистичен център, с. Равно поле

Lidl е колело от възможности и нови знания.

Инна Петрова, ръководител отдел

Прочетете
Жена в централен склад портрет

Логистичните ни центрове в цифри

Регионално дружество Равно поле

Тир доставя стока в централен склад регионално дружество Равно поле

138 000 м² площ

= 6 футболни игрища; 38 000 м² РЗП

116 рампи

25 000 палетоместа

Регионално дружество Кабиле

Регионално дружество Кабиле централен склад

198 000 м² площ

= 9 футболни игрища, 50 630 м² РЗП

121 рампи

28 672 палетоместа