Възможност за любима работа

Работа в магазин

Касиер продавач с престилка от фурната на Лидл

Да препоръчаш на приятел работа в магазин на Лидл България

Роза Атанасова, младши заместник мениджър филиал (отляво) и Адриян Василев, касиер-продавач

Лидл България беше отличена с удостоверението „Препоръчан работодател“. Зад него строи проучване, което показва, че служителите на компанията са склонни да я препоръчат като работодател на свои приятели и познати, защото е добро място за работа.

За препоръката на Lidl и късмета да работиш с приятел разказват колегите от магазина ни в Горна Оряховица- Роза Атанасова, младши заместник мениджър филиал и Адриян Василев, касиер-продавач.

Прочети повече тук!

Кое е първото нещо, което ви хрумва, когато чуете за Lidl?

Именно. Нашите магазини. А главните действащи лица в тях са нашите служители, за които не случайно казваме, че са лицето на Lidl.

Жена касиер продава зарежда месо в сектор охладени в магазин Лидл зад нея мъж касиер продавач зарежда колбаси
Жена касиер продавач маркира торбичка Лидл на каса усмихната към клиент
Жена касиер продавач във фурната на Лидл с табла с хляб в ръце

Те са хората, които ежедневно полагат усилия да направят пазаруването в Lidl лесно, удобно и приятно и да бъдат нашите клиенти винаги доволни. Грижат се за приятната атмосфера в магазина, за свежестта и нужната наличност на продуктите.

Винаги са насреща, когато трябва да помогнат на клиентите ни с разбиране и усмивка. Бързината, ефективността и високата продуктивност са основните принципи в тяхната работа.

За служителите в нашите магазини са изключително важни колегиалността, комуникативните умения, лъчезарното излъчване и готовността за допълнителни предизвикателства. Всеки, който е показал ангажираност, различен подход и талант, получава отлични възможности за професионално развитие в компанията.

Нашите магазини в цифри

Над 15 000 продукта дневно сканират служителите във всеки един магазин. Около 1 000 продукта от „Фурната на Lidl“ се изпичат всеки ден. 1 500 кашона със стоки се зареждат ежедневно във всеки наш магазин.

Магазин Лидл преди отваряне

Над 110 обекта в 50 града

2 000 клиенти дневно на магазин

Над 3 700 служители

и над 1 800 артикула в магазините