Възможност за любима работа

Lidl дава финансова стабилност и предвидимост на доходите

Verkauf-Verkaeuferin-Regal-16zu9

Lidl е водещ работодател в България със значим принос за икономиката на страната според изследването на Института по пазарна икономика (ИПИ) за Ефекта Lidl.

Сред най-силните страни на Lidl като работодател e, че осигурява на своите служители грижа, сигурност, стабилност и възможности за развитие. Възнагражденията в компанията са сред най-високите в сектора. Важно предимство е, че всеки служител, който постъпва на работа, има яснота за ръста на заплатата си за няколко години напред. Това позволява по-добро планиране на личните доходи, гарантира финансова стабилност и предвидимост, което става още по-съществено във времена на несигурност.

В богатия пакет от придобивки и програми, които Lidl осигурява на служителите си, са още ваучери за храна в размер на 200 лв., допълнително здравно застраховане, 1 ден допълнителен платен отпуск за рожден ден, подарък и паричен бонус в размер на 650 лв. бруто за новородено/осиновено дете, програма за управление на таланта с различни обучения и др. Служителите в магазините почиват на 25 декември, 1 януари и неделята на Великден, като част от цялостната стратегия за по-добър баланс работа-личен живот.

За своите отлични работодателски практики, които целят да подобряват качеството на живот на служителите, Лидл България получава престижни награди, а вътрешни проучвания сочат високи нива на удовлетвореност на служителите.

Lidl. Възможност за любима работа! И реален шанс за развитие и планиране на бъдещето. Научи повече за свободните позиции тук.