Възможност за любима работа

Стажантска програма 2021

Ключова визия за отдел Стажанти, момче, скачащо с готварска бъркалка в ръка. До него е позиционирано логото на Лидл и Топ Работодател.

Студенти разработиха новаторски проекти за Лидл България

Стажанти в Lidl 2021

Как една компания може да спести на своите служители над 1200 работни часа годишно? Колко разходи могат да се спестят, ако се променят ценовите табели или начинът, по който хлябът достига до магазините? Отговор на всички тези въпроси дадоха 8-те стажанти на Лидл България и новаторските проекти, които разработиха като част от стажа си в компанията.

„Успешното представяне на нашите стажанти за пореден път показва, че за успеха най-важно е желанието да учиш и да се развиваш. Дори да нямаш много опит или да правиш първите си стъпки, имаш ли желанието и мотивацията – вратите в Lidl са винаги отворени. Доказват го именно програми като стажантската ни програма, която е чудесна възможност за успешен кариерен старт на младите хора“, коментира Катерина Шопова, директор Човешки ресурси в компанията. Прочети повече тук!

Ани Стоянова, стажант в Лидл България
Божена Божилова, стажант в Лидл България 2021
Мартин Стоянов, стажант в Лидл България
Страхил Стоянов, стажант на Лидл България 2021
Елиза Зографова, стажант в Лидл България
Здравко Жерев, стажант в Лидл България за 2021г.
Магдалена Драганова, стажант в Лидл България

Ани Стоянова

Ани Стоянова е още едно от свежите попълнения в стажантската програма на Lidl. За нея стажът в Lidl е възможност да се запознае от близо с работата в голяма международна компания. Тя споделя, че проектът е организиран с много внимание и с идеята да е максимално от полза за всички стажанти. Прочетете цялото интервю на Ани тук!

Божена Божилова

Тя учи икономика в Италия, запалена е по фотографията и намира писането на китайски йероглифи за успокояващо. За пътя до университет Bocconi в Милано и пътя на клиента, докато пазарува в Lidl разказва Божена Божилова, свежо попълнение в стажантската програма 2021 на Лидл България. Прочети цялото интервю на Божена тук!

 

Мартин Стоянов

Стажът в Lidl за Мартин е възможност да обогати своите знания и да надгради умения, които биха му били от полза за по-нататъшно кариерно развитие. Освен, че се запознава с много нови хора със сходни интереси на неговите, Мартин е впечатлен от колегите си, които са отдадени на професията си и правят всичко по силите си, за да отговорят на очакванията на клиентите. Прочетете цялото интервю на Мартин тук!

Страхил Стоянов, шампионът, който върви само напред

Неговото голямо желание е да разбере как функционира една компания, занимаваща се с търговия на бързооборотни стоки. Lidl като един от лидерите на този пазар го привлича и той кандидатства в един от тазгодишните проекти: „Как да работим по-умно вместо да работим повече в нашите магазини?" Прочети цялото интервю на Страхил тук!

Елиза Зографова и как звучи гласът на младите хора

Едно момиче, което  говори силно, ясно и мечтае един ден да направи дигитална кампания с природата в главната роля. Представяме ти Елиза Зографова – следващият стажант на лято 2021. Прочети цялото интервю тук!

Здравко Жерев, който гледа към успеха

От Велинград през Шотландия до Lidl. От практикант до стажант – представяме ви Здравко Жерев, стажант в Лидл България през 2021. Или просто човек, който гледа към бъдещето и към успеха. И вярва, че човек трябва непрекъснато да се развива и да върви през живота с цел, спокойствие и ентусиазъм. Прочети цялото интервю тук!

Магдалена Драганова

"Дали някога, някъде там в бъдещето бих могла да работя в Равно поле?", това се пита Магдалена Драганова точно преди две години, когато се запознава с Lidl и работи като сезонен служител в магазин в Царево. Днес тя вече е стажант в Централата на компанията в Равно Поле, работи по реален проект и опознава в детайли света на Lidl, точно както си е мечтала. Прочети цялото интервю на Магдалена тук!

Български студенти от Европа и страната са свежите попълнения в Lidl

Осемтте стажанти на Лидл България през 2021г.

Стажантската програма дава реален шанс за кариерен старт в компанията – двама от миналогодишните стажанти вече продължават кариерното си развитие в Lidl

Всичките стажанти предстои да навлязат и да опознаят в детайли света на Lidl, за да разработят своите проекти. Освен високо ценена заради своята практическа насоченост, стажантската програма на Лидл България е и реална възможност за кариерен старт на младежи без голям опит по специалността, но с желание да учат и да се развиват. Прочети повече тук!

Български студенти от цяла Европа кандидатстват за стаж в Lidl

Ключова визия за отдел Стажанти, момче, скачащо с готварска бъркалка в ръка. До него е позиционирано логото на Лидл и Топ Работодател.

От 1 юли до 31 август ще се проведе второто издание на стажантската програма на веригата

Български студенти от Холандия, Великобритания, Австрия, Германия, Дания и Италия са сред кандидатите за стаж в Лидл България. Тази година близо 120 младежи от България и чужбина кандидатстваха за второто издание на програмата, което е близо 2 пъти повече в сравнение с миналата година.

Прочети повече тук!

Как стаж в Lidl се превръща в обещаваща кариера

Кристиян Начев в кантината в Равно Поле

Кристиян Начев, един от стажантите в Лидл България миналата година, сподели в разговор, че "когато порасне, ще стане утвърден и успял професионалист в сферата на логистиката". Днес вече е с крачка напред в реализирането на плановете си. Кристиян не само защити убедително проект за оптимизация на складова планограма, но вече е и служител на Lidl в Логистичната база в Равно поле. Прочети цялото интервю тук!

Лидл България отваря врати за следващото поколение стажанти

Снимка на миналогодишния випуск стажанти 2020 на Лидл България, на церемонията по завършването на програмата и раздаването на грамоти

Лидл България отваря врати за талантливите млади хора. За втора поредна година компанията обявява старт на своята стажантска програма, с която дава възможност на студенти от България и чужбина да натрупат ценен опит в международна компания. 

Всички желаещи могат да изпратят своето CV до 15 април на кариерния сайт, секция "Работа" , където могат да кандидатстват директно за проекта, по който биха искали да работят. Прочетете повече тук!