Възможност за любима работа

Стажантска програма 2022

Hero_Stakanti2022

Какво преживях като стажант в Lidl?

Ася Зарева стажант в стажанстка програма на Лидл България позира усмихната на фона на фото стена

Как избира компанията и как Lidl избира нея, кои са най-вълнуващите моменти по време на стажа и какво е най-ценното в него. Виж впечатленията на Ася Зарева от стажантската програма на Лидл България от първо лице. Тя прекарва незабравими два месеца, влизайки в ролята на посланик на работодателската марка през 2022 г.

Научи какво споделя Ася за преживяното по време на стажа си в Lidl тук.

Успешен финал на Стажантската програма през 2022

Безценен опит в сърцат екип, възможност за допълнителни обучения, професионално и личностно развитие, и много нови приятели. Така седем млади хора описаха преживяването си в Lidl в рамките на стажантската програма на компанията.

За трета поредна година Lidl отвори вратите си за млади таланти, които се докоснаха до успешната бизнес рецепта на компанията и я надградиха с идеите си. Десислава, Мартин, Памела, Ася, Нишо, Серафима и Радослав разработиха проекти в различни области, но на финала бяха единодушни: всеки един от тях иска да продължи развитието си в Lidl.

Стаж и практика за развитие на умения

Стажът – вярната крачка към кариерното развитие на младите

Ключова визия за отдел Стажанти, момче, скачащо с готварска бъркалка в ръка. До него е позиционирано логото на Лидл и Топ Работодател.

Защо е полезно за младите хора да трупат опит със стажове? Какво търсят в една компания и защо навлизането в света на възрастните понякога ги притеснява? Какво е различното в стажантската програма на Lidl и какви възможности дава тя? Разказва Валерия Дойчева, старши консултант "Обучение и развитие" в компанията. Прочети повече тук!

Стажанти откриват своята постоянна работа в LIDL

Ани Стоянова и Страхил Стоянов, стажанти 2021 в Лидл България

Четирима талантливи младежи са добрите примери, които доказват, че стажът и успешната кариера в Lidl могат да бъдат на крачка разстояние. От стажанти Кристиян Начев, Марина Дакова, Страхил Стоянов и Ани Стоянова вече са постоянна част от екипа и правят следващите стъпки в развитието си в компанията.

Прочети историите им тук!

Lidl отваря врати за нови попълнения стажанти

Стажанти 2021 на Лидл България

Студенти от страната и чужбина могат да кандидатстват за стажантската програма на Lidl до 15 май

За трета поредна година Lidl дава старт на своята стажантска програма. Компанията отново отваря врати за младите хора, които ще могат да добият нови знания и да надградят своите качества и умения в реална бизнес среда. Научи повече тук!

История на успеха: Марина Дакова от стажант до служител в Lidl

Hero_Marina Dakova

Запознай се с Марина Дакова. Тя е маркетинг асистент „Стратегическо планиране“ в Лидл България. Завършва висшето си образование в Австрия със специалност Produktmarketing & Projektmanagement, а още докато следва преминава през стажантската програма на Lidl. Марина се вдъхновява от енергията и професионализма на колегите си, а кариерните ѝ очаквания са за опознаване на нови кътчета от Lidl света. В интервюта на Марина ще научиш повече за обмяната на международен опит в мрежата на компанията и реалният шанс за започване на постоянна работа в Lidl. Прочети повече тук!