Възможност за любима работа

10 причини да работиш на морето

Визяи за сезонни служители с дама, касиер продавач в средата и рисувани вълни от дясно.

Лятото е все още далеч, но мечтата да сме край морето през целия летен сезон винаги е на дневен план. И макар работата и ежедневните задачи да ни припомнят, че е трудно постижимо, все пак не е невъзможно. Решението се крие в сезонната работа на морето.

Lidl предлага именно такъв вариант с възможностите за сезонна работа в магазините си по Черноморието. А причините, поради които да обмислиш тази опция, са поне 10…

  1. Лятна работа в едни от най-обичаните морски курорти като Варна, Бургас, Балчик, Несебър, Созопол, Поморие и Царево, където веригата има магазини.
  2. Можеш да разчиташ на сигурно и добро месечно възнаграждение, като към него се добавя и бонус за отработен ден през летните месеци.
  3. Подсигуряване на квартира и хотелско настаняване за Балчик, Несебър, Поморие, Царево и Созопол – в случай на нужда, може да си спокоен, че от компанията ще се погрижат и за това.
  4. Богат набор от придобивки, сред които 80 лв. ваучери за храна и допълнително здравно застраховане.
  5. Ще имаш мотивация и да не губиш форма на плажа, защото като служител на Lidl ще можеш да разчиташ на карта Multisport
  6. Друга атрактивна придобивка е един допълнителен ден отпуск за рождения ти ден, който защо тази година да не отпразнуваш на плажа.
  7. За младите това може да бъде и първата работа, която да се окаже добра кариерна възможност.
  8. Дори и само за летните месеци, е важно да знаеш, че можеш да разчиташ на сигурен и надежден работодател. А Lidl безспорно се е доказал като такъв. Най-скорошното доказателство е, че за трета поредна година компанията бе отличена с международния сертификат TOP Employer за своите доказани работодателски практики.
  9. А защо сезонната работа да не се превърне в постоянна? Напълно възможно е. Ако се справяш добре и работата ти харесва, може да направиш и тази следваща крачка.
  10. Накрая, но не последно място, ще можеш да прекараш целия сезон на морето, без да се чудиш как да го съчетаеш с работата.