Възможност за любима работа

Експанзия и техническо снабдяване

Две дами от отдел Експанзия
Ръководител отдел Експанзия разказва своята История на успеха в Лидл

Добре дошли в екипа на нашите строители!

Най-важната задача пред екипа в ресор „Експанзия и техническо снабдяване" е да гарантират удобство във всяко едно отношение. От избора на локация за нашите магазини и обекти, през проектирането и строителството до техническото оборудване – това са хората, които полагат основите на мрежата от търговски обекти,  управляват съоръженията и недвижимите имоти и организират цялостното техническо снабдяване.

Новопостроен магазин Лидл преди отваряне

Експанзия и строителство

От възникването на идеята и идентифицирането на локацията до реализацията на проекта и неговото откриване за клиентите – това е основната мисия на колегите от направление „Експанзия и строителство", които управляват и координират всички тези процеси, за да гарантират дългосрочния успех на всеки един търговски обект. Управляват и организират закупуването на най-подходящите имоти, преговарят със собственици и следят строителството на самите сгради.

Жена служител разговаря с колега в централен офис

Техническо снабдяване

От химикалките през мотокарите до рафтовете в магазините ни – всичко това е договорено, поръчано и доставено от екипа на „Техническо снабдяване“. Колегите от този екип организират и координират техническото оборудване на магазинната мрежа, складовите бази и централата. Управляват съоръженията и снабдяването, както и ключови съпровождащи дейности и услуги.

Усмихната жена ръководител отдел експанзия в коридор на централен офис

 

Хората в това направление са сплотени и обединени около една цел – бърз растеж и непрекъснато развитие. Ето защо всеки нов колега трябва да притежава лоялност, адаптивност и желание да бъде част от силен и хармоничен екип.

История на успеха от направление Експанзия

По–голяма движеща сила от хората, с които работиш, няма. Те ми дават положителната енергия, от която се нуждая, а аз се надявам, че им отвръщам със същото.

Цветан Сакеларов, ръководител направление

Прочетете
Ръководител отдел Експанзия разказва своята История на успеха в Лидл