Възможност за любима работа

Администрация

Служител отдел Информационни технологии пред екрани с данни

Администрация в Лидл България – мястото, където експертизата оживява

За да постига успешно своите цели, всяка компания има нужда от ефективна координация и поддържане на процесите. В Лидл България за това отговаря ресор „Администрация“ и направленията към него.

Жена счетоводител в централен офис

Контролинг и финансово-счетоводно направление

Това е екипът, който отговаря за финансовата и счетоводната политика, като влага голяма доза креативност и целеустременост. Защото може да е трудно да се изчислят колко пари са необходими за полет до луната, но с техния професионализъм бюджетирането, управлението на капитала и финансовото планиране се превръщат във вдъхновяваща навигация.

Мъж служител отдел информационни технологии пред екрани в централен офис

ИТ Системи

Управлението и организирането на цялостната ИТ инфраструктура и процеси няма как да се случат без нашите любознателни ИТ експерти. Те се грижат да оптимизират приложенията и системите по начин, който да улесни работата на всички служители. А най-отличителната им черта е, че го правят с усмивка и щипка иновативност.

Мъж служител отговорник защита на лични данни в централен офис

Право и нормативно съответствие. Ревизия

Колегите от „Право и нормативно съответствие“ са хората, които ежедневно творят в рамките на закона, разрешават казуси и намаляват риска от нарушения. Те консултират останалите екипи, защитават правните интереси на Лидл България и създават превенция и сигурност в работното ни ежедневие.

Екипът на „Ревизия“ управлява потенциалните рискове във фирмените процеси и оптимизират дейността на компанията.

Жена в заседателна зала седнала пред лаптоп и мобилен телефон

Корпоративна организация

Това е направлението, в което всеки успешно завършен проект не приключва само с ръкостискане, а с реално положително влияние върху работата на всички служители в Лидл България. Тук е мястото, където креативният потенциал се влага в смислени и стойностни задачи и проекти и където процесите оживяват.

Жена служител в отдел информационни технологии с лаптоп в ръце

 

Във всяка една от тези сфери ценим находчивостта, упоритата работа, търпението, желанието за комуникация и постигане на желаните цели. Защото в ресор „Администрация“ служителите не само задълбочават знанията си, но и разгръщат и развиват своя потенциал.

История на успеха от ресор Администрация

За мен е чест да работя в компания, чиято политика се води от ценности – да се обръща голямо внимание както на клиентите, така и на служителите.

Пенчо Тосев, юрисконсулт

Прочетете
Мъж служител правен отдел с брада и очила разказва своята история на успеха