Възможност за любима работа

„Бизнесът в действие“ - Lidl се включи в събитието на AIESEC

Снимка на сертификат, удостоверяващ подкрепата на компанията за изграждането на мост между младите хора и бизнеса "Бизнесът в действие" 2022 година

Лидл България се включи в инициативата „Бизнесът в действие“ на AIESEC България, която цели да бъде мост между младите хора и компаниите, да им даде възможност да учат на практика и да се развиват. Участието в нея е част от цялостния стремеж на компанията да допринася за образованието чрез различни проекти и програми, както и да подава ръка на ученици, студенти и млади специалисти, които са на старта на кариерата си.

Като част от „Бизнесът в действие“ младежи посетиха офиса ни, потопиха се за ден в света на Lidl и работиха по реален лидерски бизнес казус за интеграция на хора от различно поколение в екипа. В презентации те дадоха своите решения и получиха обратна връзка за тях от служителите на компанията.

Младежите оцениха цялостното изживяване в Lidl високо, като най-много им допаднаха обменът на идеи, срещата с други амбициозни млади хора, ученето чрез правене и средата на комуникация. Те се запознаха и с младежките ни програми, които сe доказват като реален вход успешна кариера.