Възможност за любима работа
Участници в практикантската програма 2022 празнуват нейния успешен финал

Финал Практикантска програма 2022

Първокурсник от Военноморското училище спечели 1000 лв. стипендия от практикантската програма на Lidl

90% от участниците в програмата биха я препоръчали на свои приятели и връстници

Lidl. Той ще получи 1000 лв. стипендия за първата си година като студент, след като през летните месец работи в магазин на веригата в морския град.

Към него се присъединяват и още двама късметлии – Антония Андонова от Дупница и Ахмед Ахмед от Разград, които също получиха награда за успешното си представяне в програмата. Тя е на стойност 400 лв. и може да се използва за уикенд екскурзия или под формата на ваучери за пазаруване.

Имената на тримата печеливши бяха изтеглени в томбола сред най-добре представили се практиканти. Късметът им бе в ръцете на инфлуенсърите Павел и Ицака, които бяха тазгодишните посланици на програмата и звездната изненада за нейния финал. Практикантите, получили най-висока оценка за своето представяне, се събраха в Русе, за да отпразнуват приключването на програмата със специално събитие на кораба „Русчук“. Освен разходка по река Дунав и среща с известното дуо, участниците се включиха и в акцията по почистването на плаж Сандрово край Русе, заедно със служители на компанията. 

Участници в практикантската програма 2022 празнуват нейния успешен финал

Lidl, като част от 9-то издание на практикантската програма. За период от 2 месеца те видяха отвътре как работи голяма международна компания и опознаха процесите в един магазин. Самите практиканти споделят, че това, което им е харесало най-много, са динамичната среда, разнообразието от задачи, сплотеният и подкрепящ екип, както и общуването с клиенти. Признават също, че са станали по-отговорни, организирани, готови да се справят с различни предизвикателства и сложни ситуации.

Това е и причината за високата оценка, която дават на своята лятна практика в Lidl.

„Бих останал в компанията, защото е изключително коректна и защото можеш да научиш много от всеки един колега, да придобиеш богат и разнообразен опит. Това е страхотна възможност за всеки млад човек, който иска да се развива в този бранш“, споделя участник в програмата.