Възможност за любима работа

Да видиш процесите в Лидл България отблизо

Hero_Obqdvai s shefa...

Студентът от УНСС Калоян Банков се срещна с Доротея Митева, директор Продажби и Логистика на Регионално дружество Кабиле

Двама топ мениджъри в Лидл България – Доротея Митева и Чавдар Михайлов, се включиха в инициативата на To the top „Обядвай с шефа на…“, насочена към млади хора, които искат да опознаят компаниите в началото на своята кариера отблизо.

Интересът към тази възможност беше висок, а победители в надпреварата са съответно Калоян Банков, студент по Бизнес логистика в УНСС, и Дарина Николова, студент в Business School of Economics and Law в Берлин, като с Чавдар Михайлов ще обядва и Кристина Петкова, която учи икономика и финанси в СУ.

Калоян спечели екипа на Lidl с интереса си към сектора за продажба на бързооборотни стоки и силната си мотивация да се развива в тази област. „Lidl ме впечатлява с това, че всеки магазин носи духа на веригата. Наличието на много собствени марки, висококачествени продукти на ниски цени и бързото обслужване правят пазаруването приятно и удобно. Отделно съм впечатлен от програмата за подпомагане на български производители на храна чрез намирането на чужди пазари и съдействието им в процеса по износ…. Вярвам, че на обяда ще получа полезни съвети от човек, който е на върхова позиция в сферата, в която имам сериозни амбиции да се развивам!“, сподели Калоян в предварителния етап на селекцията.

Екипът ни организира за Калоян Банков серия от срещи в Регионалното дружество в Кабиле, за да отговори на интереса му към процесите и кариерните възможности в Лидл България. Той беше посрещнат от Мария Козак от HR екипа, която му представи компанията, различните ѝ политики и програми в областта на човешките ресурси, сподели му мотивиращи истории на младежи, за които Lidl е бил вход към успешна кариера.

Последва обиколка на логистичния ни център в Кабиле с неговия ръководител – Атанас Бакалов. Той му разказа как функционира склада, представи му мащабите, иновациите и решенията на Lidl, и отговори на многобройните му въпроси.

В рамките на ключовата среща - обяда с Доротея Митева, Калоян имаше възможността да чуе от първо лице какво означава да си мениджър и лидер в Лидл България, и да отговаряш за хората, процесите, резултатите и проектите на Регионалното дружество в Кабиле.

„Посещението в Регионално дружество Кабиле ми подейства вдъхновяващо и мотивиращо да не спирам да уча и да се развивам.“, сподели след края на обяда Калоян Банков. Според него срещите са му помогнали да види процесите от друга перспектива и са му показали мащаби и иновации, които дори не си е представял. Впечатлен е много и от хората в компанията, и от отношението, което са показали към него и към работата си.

Очаквайте следващата ни история от инициативата „Обядвай с шефа на…“, която среща младежи с топ мениджъри и им дава от първа ръка повече информация за компанията, работодателските ѝ практики, възможностите за обучение и развитие в нея и за самия бизнес модел.