Възможност за любима работа

Екипът на Лидл България в подкрепа на по-качественото образование

Служители на Лидл България, Регионално дружество Равно поле, взели участие в благотворителната инициатива "Предизвикай се с кауза"

Сърцатият екип на Лидл България се включи в инициативата „Предизвикай се с кауза“ на фондация „Заедно в час“, която се провежда в подкрепа на по-качественото образование, а компанията я подкрепи с дарение от 5000 лв. Колегите ни от цялата страна избраха различни активности – индивидуални и групови, за да покажат солидарност с идеята, включително почистване на плажа на Иракли, преход в планината и др.

„Предизвикай се с кауза“ е благотворителна инициатива на фондация „Заедно в час“, която има за цел да обедини хора на различна възраст, без значение от тяхната физическа подготовка, като ги провокира да изпълнят лично спортно предизвикателство в подкрепа на достъпа до качествено образованието за всяко дете в България.

В Lidl вярваме, че активният начин на живот, здравословната храна и любовта към спорта трябва да се възпитават у децата от най-ранна възраст. Вярваме също, че качественото образование има решаваща роля за промяна на средата в България за добро. Затова за нас е удоволствие да подкрепим фондация „Заедно в час“ и да засвидетелстваме, че спортът е един прекрасен начин да прекарваш време в компанията на семейството, приятелите и колегите, както направихме ние от Lidl“, сподели Катерина Шопова, директор „Човешки ресурси“ в Лидл България.