Възможност за любима работа

Lidl с шесто участие в „Обядвай с шефа“

Бисер Инчовски – Управител на ресор „Централизирани дейности“ в Лидл България с Радослав Русинов – възпитаник на Американския университет в Благоевград.

28.03.2024г.

Шестото издание на инициативата „Обядвай с шефа“ срещна Бисер Инчовски – Управител на ресор „Централизирани дейности“ в Лидл България с Радослав Русинов – възпитаник на Американския университет в Благоевград.

Бисер Инчовски  в качеството си на топ мениджър в компанията се включи в инициативата, която среща мотивирани и амбициозни млади българи с мениджъри на любимите им компании. Участието от страна на бизнеса е израз на подкрепа към младите таланти и насърчаване на стремежа им към кариерно развитие в страната. „Подобни срещи са ценни и за двете страни, защото са обмен на мотивация, енергия и очаквания“, споделя ресорният ръководител.

С две бакалавърски степени от Американския университет, Радослав Русинов трупа опит в банковия сектор, наред с квалификация в ESG Академия към Софийски университет и твърдото убеждение да гради бъдещето си в страната. „Lidl винаги е предизвиквал интерес в мен, тъй като инициативите и кампаниите на компанията са в много различни направления. Допада ми политиката за развитие на кадри, динамичната работна среда, както и големите успехи, които Lidl постига от както се е позиционирал на българския пазар. Като клиент съм изключително доволен от обслужването, което получавам в магазините“, споделя интереса си Радослав.

В мотивационната среща в рамките на инициативата „Обядвай с шефа“ се включиха още представители на отдел „Централизирани дейности“ и „Работодателската марка“, за да разкрият пред Радослав интересни факти за Лидл България и за стратегическите усилия, които водят до експанзията на търговската верига в страната, както и културата в компанията, движена от лидерство и споделени ценности. „Срещата надмина очакванията ми“, сподели финалистът в инициативата в нейния край.