Възможност за любима работа

Практикантска програма 2022

Практиканка с пазарска количка пре магазин на Lidl

Практикантите: „В Lidl станахме по-отговорни и уверени“

Практикантка с пазарска количка пред магазин на Lidl

Отговорност, организираност и умение да общуват с различни хора са само част от нещата, които младите хора учат по време на лятната си практика в Lidl. Към тях те добавят и още – увереност, че могат да се справят с различни задачи, умение да работят в екип, да запазват спокойствие в напрегнати ситуации, да не се притесняват да търсят помощ и да задават въпроси. Прочети какво споделят нашите практиканти тук!

Стаж и практика за развитие на умения

Павел и Ицака – как първата работа да бъде забавна

Павел и Ицака в магазин на Lidl

И двамата започват първата си работа, когато са на 16 години. Ицака – като водещ на конкурси за „Мини Мис“ в област Плевен, а Павел – като помощник в автосервиза на баща си и дори дървосекач. Днес хиляди верни последователи ги познават като свежото и забавно дуо Павел и Ицака.

И именно защото знаят колко полезно е да направиш първите си професионални стъпки, още докато си ученик, двамата подкрепят практикантската програма на Lidl. Прочети повече тук!

Стани практикант в Lidl

Практикантка с пазарска количка пред магазин на Lidl

Стани част от Lidl и се включи в тазгодишното издание на практикантската ни програма! Тя ще ти даде възможност да прекараш едно различно лято – да спечелиш първите си пари, да натрупаш ценен опит, нови знания и умения. Всички младежи, навършили 18 години, могат да кандидатстват. Прочети условията тук!

#ТиМожешВсичко

Общи условия за игра "Ти можеш всичко"