Възможност за любима работа

Успешният кариерен старт

Осемтте стажанти на Лидл България през 2021г.

Млад, активен, целеустремен - Страхил Стоянов е пример как Lidl дава реална възможност за първа любима работа. Той завършва специалност "Управление на бизнеса и предприемачество" в НБУ и учи един семестър по Еразъм в Германия. Lidl е любимият му магазин, в който пазарува здравословни продукти, тъй като е активен спортист.

През 2021 г. Страхил кандидатства за стаж в Лидл България. Според него това е чудесна възможност да се запознае с фирмата, да оползотвори лятото и да се срещне с нови хора. Като стажант работи по проект за оптимизиране на процесите в магазините.

След края на стажа кандидатства и получава нова отлична кариерна възможност - да стане част от Trainee програмата, която подготвя млади хора без опит за ръководни функции в компанията. След като я завърши, Страхил ще влезе в ролята на регионален мениджър продажби.

Блиц представяне на Страхил:

Защо избра Lidl? 

Привлече ме желанието да опозная търговията с бързооборотни стоки. Задържаха ме естеството на работа, позитивните колеги, способните ръководители и отличните условия на работа.

Какво те прави успешен в компанията? 

Адаптивност - бързо свиквам с новите неща и промените.

Какво получаваш в Lidl? 

Интересно ежедневие, запознанства, обмяна на знания с по-опитни колеги, възможност да развивам потенциала си - тук можещите и желаещите да поемат отговорност имат шанс да се развиват кариерно.

Кое е следващото ти Lidl предизвикателство?

Развитието на умения като управление на финансови показатели, мотивиране на служителите, делегиране на задачи и даване на обратна връзка.

Как бих могъл да опишеш пътя си в компанията?

Предизвикателен и удовлетворяващ.