Възможност за любима работа
Момиче пред магазина на Лидл показва с пръст браво

Поздравления! Прие офертата за работа в Lidl

Представител на отдел „Подбор“ вече се е свързал с теб, за да те информира и да уточните дата за твоя първи работен ден в Lidl.

Двама колеги си говорят в магазина до охладените продукти

Среща за предоставяне на документи

Твоят бъдещ пряк ръководител ще ти се обади, за да те покани на среща за предоставяне на документи, на която член на ръководния екип ще те посрещне в магазина.

Shop_meeting_755x377

Подписване на договор

След като си приел офертата ни за работа, ще бъдеш поканен в магазина, за да подпишеш трудовия си договор. Твоят пряк ръководител (Мениджър филиал) ще ти го предостави, наред с информация по всички важни аспекти в него. Той ще поръча необходимото ти работно облекло и обясни как ще преминат първите седмици от въвеждащото обучение. Срещата е чудесна възможност да зададеш всички въпроси, които те вълнуват.

Shop_restroom_755x377

Твоята покана за посрещане в екипа

Ще получиш имейл, който включва всички подробности за посрещането – важна и вълнуваща част от твоя първи ден в Lidl. Освен среща с настоящи и нови колеги от семейството на Lidl, те очаква ден, в който за теб ще се отворят и много нови врати. Очаква те наситена и интересна програма, нови знания и впечатления, контакти и специализирани обучения. В поканата е посочен адреса, на който се провежда посрещането, както и възможностите за транспорт до локацията. Не забравяй да носиш личната си карта.

Shop_cashier_755x377

Телефонен разговор с пряк ръководител

Прекият ти ръководител ще се свърже с теб по телефон в дните преди старта в Lidl. По време на това обаждане, той ще се увери, че си запознат с графика за първата седмица и ще сподели кой ще бъде твоят обучаващ ментор. Обучаващият ментор е опитен колега, който ще те преведе през плана за обучение и ще ти помогне да се интегрираш в новия си екип, а това от своя страна ще обезпечи плавно въвеждане в спецификите на позицията през първите няколко месеца в Lidl.

Shop_colleagues_755x377

Вече си готов за твоя първи ден в Lidl!

Посрещането се организира от отдел „Развитие и ангажираност“ и се провежда в административните сгради на двете ни Регионалните дружества - в с. Равно поле и с. Кабиле. Включва презентация, която ще те запознае с историята на Lidl, принципите и ценностите, които следваме и споделяме като екип. Ще научиш важни детайли за въвеждащото в позицията обучение. След кратка почивка, предстои обиколка на модерната складова база в съответното Регионално дружество.