Възможност за любима работа

Поздравления! При офертата за работа в Lidl

• Екип Подбор вече се е свързал с теб за да те уведоми и за да договорите стартовата дата на започване в Lidl..

Среща за предоставяне на документи

Твоят бъдещ пряк ръководител ще ти се обади, за да те покани на среща за предоставяне на документи, на която член на ръководния екип ще те посрещне в магазина.

Твоят трудов договор

След това ще бъдеш поканен в магазина, за да подпишеш договора си. Твоят пряк ръководител – Мениджър филиал, ще прегледа договора с теб, ще поръча работното ти облекло и обувки, и ще ти обясни как ще преминат първите работни седмици от въвеждащото ти обучение. Това е чудесна възможност да зададеш на новия си ръководител всички въпроси, които те вълнуват относно започване на новата ти работа.

Твоята покана за Посрещането за Добре дошъл!

Очаквай имейл, който включва всички подробности за твоето посрещане на първия ти работен ден в Lidl. Събитието се провежда в с.Равно поле, ул.Трети март N1 /Кабиле, ул. Тракия 1 и се ръководи от Отдел обучение. То включва презентации преди обяд и обиколка на склада следобяд, за да се запознаещ с процеса по доставка на стоките в магазините. Ще научиш много за историята, организацията на работа и средата в Lidl и ще се запознаеш с други новопостъпващи колеги.

Очаквай обаждане от новия ти пряк мениджър.

Твоят пряк мениджър ще се свърже с теб на предоставения от теб мобилен телефон, за да те приветства с Добре дошъл, преди да започнеш работа в Lidl. Това е чудесна възможност да зададеш въпросите си, за да се чувстваш спокойно преди старта в Lidl. Твоят пряк мениджър ще се увери, че знаеш графика си за първата седмица и ще ти каже кой ще бъде твоят ментор от първия ти работен ден. Менторът е човек в магазина, който ще те преведе през плана за обучение, за да преминеш плавно първите месеци в Lidl.

Вече си готов за първия си ден!

Следващата стъпка е твоят първи ден в Lidl. Заповядай на адреса посочен в приветстващия мейл!