LIDL. Заслужава си!

„Работата се превръща в
приятен и ползотворен процес."

Виктория, „Стоково снабдяване“

Виктория Дърлева

Култура

Eкипна култура, конкурентно заплащане, лоялност и сигурност на работното място. Това са най-важните предимства на работата в Lidl според последното проучване сред служителите на компанията. Lidl предлага възможност за обучение и развитие, дългосрочни перспективи за кариера и среда, в която всеки работещ може да надгражда професионалния си опит.

Насърчаваме взаимното уважение и индивидуалността на хората, с които работим. Гордеем се с постиженията си – с растежa и с нашата отдаденост на качеството. Всеки служител е част от пъзела, наречен Lidl, и приносът му е изключително ценен за крайния успех. Вярваме, че успехът е в теб!

Принципи

Принципи на Лидл, ръководни и корпоративни принципи

Научете повече за нашите корпоративни принципи.

Нашите ценности

Нашите ценности

Запознайте се с нашите ценности в специалната ни секция.

Стоим зад Вас

Доверено лице

За да отговаряме максимално на потребностите на работещите в Lidl, разполагаме с Доверени лица, които осигуряват отлична подкрепа и консултации по важни за служителите въпроси. Те са приятелски настроени, отзивчиви и отлични слушатели. Разговорите са напълно поверителни, така че винаги можете да говорите с Вашето Доверено лице открито и да получите експертен съвет.

Грижа за здравето

грижа за здравето, допълнителна медицинска застраховка

Всеки служител в Lidl получава като социална придобивка допълнително здравно застраховане, както и възможност за застраховане на членове на семейството му.