Възможност за любима работа
Ключова визия за отдел Стажанти, момче, скачащо с готварска бъркалка в ръка. До него е позиционирано логото на Лидл и Топ Работодател.

Стажантска програма 2021

Ани Стоянова, стажант в Лидл България
Божена Божилова, стажант в Лидл България 2021
Мартин Стоянов, стажант в Лидл България
Страхил Стоянов, стажант на Лидл България 2021
Елиза Зографова, стажант в Лидл България
Здравко Жерев, стажант в Лидл България за 2021г.
Магдалена Драганова, стажант в Лидл България

Ани Стоянова

Ани Стоянова е още едно от свежите попълнения в стажантската програма на Lidl. За нея стажът в Lidl е възможност да се запознае от близо с работата в голяма международна компания. Тя споделя, че проектът е организиран с много внимание и с идеята да е максимално от полза за всички стажанти. Прочетете цялото интервю на Ани тук!

Божена Божилова

Тя учи икономика в Италия, запалена е по фотографията и намира писането на китайски йероглифи за успокояващо. За пътя до университет Bocconi в Милано и пътя на клиента, докато пазарува в Lidl разказва Божена Божилова, свежо попълнение в стажантската програма 2021 на Лидл България. Прочети цялото интервю на Божена тук!

 

Мартин Стоянов

Стажът в Lidl за Мартин е възможност да обогати своите знания и да надгради умения, които биха му били от полза за по-нататъшно кариерно развитие. Освен, че се запознава с много нови хора със сходни интереси на неговите, Мартин е впечатлен от колегите си, които са отдадени на професията си и правят всичко по силите си, за да отговорят на очакванията на клиентите. Прочетете цялото интервю на Мартин тук!

Страхил Стоянов, шампионът, който върви само напред

Неговото голямо желание е да разбере как функционира една компания, занимаваща се с търговия на бързооборотни стоки. Lidl като един от лидерите на този пазар го привлича и той кандидатства в един от тазгодишните проекти: „Как да работим по-умно вместо да работим повече в нашите магазини?" Прочети цялото интервю на Страхил тук!

Елиза Зографова и как звучи гласът на младите хора

Едно момиче, което  говори силно, ясно и мечтае един ден да направи дигитална кампания с природата в главната роля. Представяме ти Елиза Зографова – следващият стажант на лято 2021. Прочети цялото интервю тук!

Здравко Жерев, който гледа към успеха

От Велинград през Шотландия до Lidl. От практикант до стажант – представяме ви Здравко Жерев, стажант в Лидл България през 2021. Или просто човек, който гледа към бъдещето и към успеха. И вярва, че човек трябва непрекъснато да се развива и да върви през живота с цел, спокойствие и ентусиазъм. Прочети цялото интервю тук!

Магдалена Драганова

"Дали някога, някъде там в бъдещето бих могла да работя в Равно поле?", това се пита Магдалена Драганова точно преди две години, когато се запознава с Lidl и работи като сезонен служител в магазин в Царево. Днес тя вече е стажант в Централата на компанията в Равно Поле, работи по реален проект и опознава в детайли света на Lidl, точно както си е мечтала. Прочети цялото интервю на Магдалена тук!

Български студенти от Европа и страната са свежите попълнения в Lidl

Осемтте стажанти на Лидл България през 2021г.

Стажантската програма дава реален шанс за кариерен старт в компанията – двама от миналогодишните стажанти вече продължават кариерното си развитие в Lidl

Всичките стажанти предстои да навлязат и да опознаят в детайли света на Lidl, за да разработят своите проекти. Освен високо ценена заради своята практическа насоченост, стажантската програма на Лидл България е и реална възможност за кариерен старт на младежи без голям опит по специалността, но с желание да учат и да се развиват. Прочети повече тук!

Български студенти от цяла Европа кандидатстват за стаж в Lidl

Ключова визия за отдел Стажанти, момче, скачащо с готварска бъркалка в ръка. До него е позиционирано логото на Лидл и Топ Работодател.

От 1 юли до 31 август ще се проведе второто издание на стажантската програма на веригата

Български студенти от Холандия, Великобритания, Австрия, Германия, Дания и Италия са сред кандидатите за стаж в Лидл България. Тази година близо 120 младежи от България и чужбина кандидатстваха за второто издание на програмата, което е близо 2 пъти повече в сравнение с миналата година.

Прочети повече тук!

Как стаж в Lidl се превръща в обещаваща кариера

Кристиян Начев в кантината в Равно Поле

Кристиян Начев, един от стажантите в Лидл България миналата година, сподели в разговор, че "когато порасне, ще стане утвърден и успял професионалист в сферата на логистиката". Днес вече е с крачка напред в реализирането на плановете си. Кристиян не само защити убедително проект за оптимизация на складова планограма, но вече е и служител на Lidl в Логистичната база в Равно поле. Прочети цялото интервю тук!

Лидл България отваря врати за следващото поколение стажанти

Снимка на миналогодишния випуск стажанти 2020 на Лидл България, на церемонията по завършването на програмата и раздаването на грамоти

Лидл България отваря врати за талантливите млади хора. За втора поредна година компанията обявява старт на своята стажантска програма, с която дава възможност на студенти от България и чужбина да натрупат ценен опит в международна компания. 

Всички желаещи могат да изпратят своето CV до 15 април на кариерния сайт, секция "Работа" , където могат да кандидатстват директно за проекта, по който биха искали да работят. Прочетете повече тук!